БИБЛИОТЕКА

В своята библиотека Йога Център Шакти разполага с над 300 заглавия в разделите езотерика, психология, философия, източна медицина и други.

     
 

Условието за ползване е да станете член на библиотеката. Можете да вземата книга за срок от 10 дни, като таксата за това е 1 лв.

Откъс от...

Хатха-йога, или изкуството да бъдем здрави
Йоги Рамачарака

"Философията на йогите учи, че Бог дава на всеки индивид един телесен механизъм, съобразен с неговите потребности, а освен това го снабдява и с подходящите средства, за да го поддържа в добър вид и да го поправя, ако поради немарливост го повреди. Йогите оценяват човешкото тяло като шедьовър на един велик Разум. Те разглеждат своя организъм като механизъм в действие, чийто замисъл и функция демонстрират най-голямата мъдрост и грижа на неговия създател. Знаят, че тялото съществува благодарение на един велик Разум, който се проявява и чрез него, че колкото повече индивидът съгласува своите действия с Божествения Закон, толкова повече ще продължи да се радва на здраве и сила. Знаят също така, че когато Човек върви срещу този закон, резултатът е дисхармония и болест. Йогите смятат за смехотворно твърдението, че великият Разум е създал прекрасното човешко тяло, след което го е зарязал и оставил на собствената му съдба, защото знаят, че Той продължава да направлява всяка една функция на тялото. Ето защо не бива да се страхуваме от Него, а да Му се доверим."

 
     
  > Промяна на графика през април
>
Сформира се група Йога за бременни
 
   
ПОЛЕЗНИ ПРОДУКТИ
   
   

Керамична каничка за прочистване на носа със солена топла вода - Джала нети - премахва слузта...
 

> виж продуктите

 
 

Всички права запазени (C) | Клуб по йога - Шакти Център, Стара Загора