ЗАНЯТИЯ

В центъра ни практикуваме хатха йога, едно занятие с продължителност от около 90 минути и завършва с медитация или релаксация.

     
 

НАЧИНАЕЩИ
асаните за хората, които тепърва се запознават с хатха йога, са подбрани така, че да са достъпни за изпълнение, практикуващият да се чувства комфортно и постепенно да се огъвкавява без излишен стрес за тялото си.

НАПРЕДНАЛИ
практики са за хора, които са се занимавали с йога и са достатъчно напреднали, за да изпълняват по-сложни асани.

ЙОГА ЗА ДЕЦА / от 4 годишна възраст /
децата са изключително гъвкави още от съвсем малки, практиките за тях имат за цел да поддържат тази гъвкавост, същевременно с това да са забавление и да възпитават дисциплинираност и упоритост в изпълнението.

ЛЕЧЕБНА ЙОГА / за хора с хронични заболявания /
всички асани в лечебната йога се подбират според индивидуланото състояние на практикуващите след предварителен разговор и енергийна диагностика. Практиките са с цел да се облекчи хроничното състояние на дадено заболяване, така че практикуващият да се чувства все по-добре.

ЙОГА ЗА БРЕМЕННИ
по време на бременността е изключително важно и полезно жената да подготви своето тяло за предстоящото раждане. Практиките за бременни са изключително щадящи, спокойни и отпускащи, като същевременно с това с помощта на определени асани се подпомага подготвянето на тялото за бъдещо леко раждане.

ИНДИВИДУАЛНИ ПРАКТИКИ
те са за всички ,които нямат взъможност да идват на практиките в йога центъра в определените часове и са по предварителна уговорка.

 
     
  > Промяна на графика през април
>
Сформира се група Йога за бременни
 
   
РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШАТА БИБЛИОТЕКА
 
Хатха-йога, или изкуството да бъдем здрави
Йоги Рамачарака

"Философията на йогите учи, че Бог дава на всеки индивид един телесен механизъм, съобразен..."

> прочети откъс от тази книга

 

Всички права запазени (C) | Клуб по йога - Шакти Център, Стара Загора